نخستین صدبازار صنایع دستی
به گزارش آثارنیوز نخستین پنجشنبه بازار صنایع دستی به صورت یک روزه و با هدف توسعه فروش و عرضه، در محل موزه باغ هنر اراضی عباس آباد راه اندازی شد.
به گزارش آثارنیوز به نقل از ایسنا، بر مبنای آنچه معاون صنایع دستی پیشتر در مسافرت خود به استان گلستان اعلام نموده بود، در بخش ایجاد بازارچه های دائمی صنایع دستی طرحی با عنوان «صد بازار» در معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی در نظر گرفته شده است. بنابر اظهارات مریم جلالی (معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی) در این طرح بازارچه های صنایع دستی به بسته کامل فرهنگی تبدیل می شوند که در آن صرف فروش تولیدات صنایع دستی اتفاق نمی افتد، بلکه میراث ناملموس هر شهر و منطقه در این مکان منعکس خواهند شد. برپایه همین برنامه نخستین پنجشنبه بازار صنایع دستی به صورت یک روزه و با حضور هنرمندانی از رشته های متنوع صنایع دستی مانند سفال و سرامیک، گلیم بافی، نمدمالی، تولیدات چرمی دست دوز، حصیربافی، البسه محلی و... از بامداد روز پنجشنبه ششم مرداد راه اندازی شد.
سید حسین علوی (مدیرکل دفتر تجاری سازی و بازاریابی صنایع دستی) که در مراسم افتتاحیه این بازار حضور داشت، ضمن اشاره به مشارکتی بودن این پروژه اظهار نمود: «در گام اول با همکاری شهرداری تهران این پروژه مشارکتی را پیگیری کردیم که به لطف خدا توانستیم امروز در کنار هنرمندان عزیز کشور شاهد نخستین گردهمایی صدبازار در اراضی عباس آباد باشیم.»
او افزود: «در نظر داریم با تقویت صدبازار در تهران، شاهد گسترش و اجرایی شدن آن در سرتاسر کشور باشیم. نام گذاری صدبازار، به علت وجود بیشتر از صد غرفه صنایع دستی در این بازار و همینطور کلمه صد مخفف صنایع دستی است.»
در این زمینه بیشتر بخوانید:
نخستین پنجشنبه بازار صنایع دستی افتتاح می شود
مقررات دست و پا گیری که به صنایع دستی هم رسیده است!
علوی افزود: «عمده تولیدکنندگان صنایع دستی خرده تولیدکنندگان و خرده فروشندگان و عزیزانی هستند که اثر هنری فاخر می کنند اما دسترسی به امکانات عرضه مستقیم بازار را ندارند.»
مدیرکل بازاریابی و تجاری سازی صنایع دستی همینطور اظهار نمود: «هدف ایجاد این بازارچه ها تسهیل ارتباط تولیدکنندگان و فروشندگان صنایع دستی با خریداران و بازدیدکنندگان و همینطور عرضه مستقیم محصولات با قیمت تولیدی برای مصرف کنندگان است.»
علوی تصریح کرد: «یکی از راهبردهای مهم ما در حوزه فروش، حمایتی شدن درگاه های فروش خصوصا بازارچه ها و نمایشگاه ها است و هنرمندان عزیز هزینه ای بابت حضور و دریافت غرفه پرداخت نکردند.»
این بازار صنایع دستی به صورت هفتگی در ایام پنجشنبه و با برنامه ریزی و نظارت معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی این وزارت خانه برگزار می شود.
منبع: asarnews.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب