دوره آموزشی كارشناس ارزیابی اقامتگاه بومگردی ابلاغ گردید
آثارنیوز: مدیركل دفتر مطالعات آموزش گردشگری از ابلاغ دوره آموزشی تكمیلی «كارشناس ارزیابی اقامتگاه بومگردی» آگاهی داد.
به گزارش آثارنیوز به نقل از روابط عمومی معاونت گردشگری، زاهد شفیعی با اعلان اینکه هدف از طراحی این دوره آموزشی، تسلط کامل کارشناسان ارزیابی تأسیسات گردشگری نسبت به ضوابط و خاصیت های اقامتگاه های بومگردی است، اضافه کرد: از این پس کارشناسان ارزیابی تأسیسات گردشگری برای دریافت مجوز ارزیابی اقامتگاه های بومگردی، ملزم به گذراندن دوره آموزشی تکمیلی «کارشناس ارزیابی اقامتگاه بومگردی» هستند.
مدیرکل دفتر مطالعات آموزش گردشگری درباره محتوا و روش اجرای این دوره، توضیح داد: این دوره آموزشی به صورت کارگاه های عملی تشریح ضوابط ساختمان و تأسیسات، تجهیزات و ملزومات، خدمات به مهمان، منابع انسانی و آموزش، ایمنی و بهداشت و توسعه پایدار و دسترسی، مطابق با «ضوابط بهره برداری، ارزیابی و درجه بندی اقامتگاه های بومگردی» به مدت ۱۲ ساعت برگزار می شود.
وی افزود: مؤسسات آموزشی گردشگری در سراسر کشور می توانند در صورت دارا بودن شرایط لازم برای دریافت مجوز برگزاری این دوره، اقدام نمایند و مدرسین معرفی شده باید علاوه بر دارا بودن سوابق تجربه عملی در حوزه بوم گردی، گواهینامه معتبر دوره آموزشی کوتاه مدت «کارشناس ارزیابی تأسیسات گردشگری» را نیز ارائه نمایند.
قبل از این و در سال ۱۳۹۸، دوره آموزشی «کارشناس ارزیابی و مدیرفنی طرح تطبیق ضوابط تأسیسات گردشگری» و همین طور «ضوابط بهره برداری، ارزیابی و درجه بندی اقامتگاه های بومگردی» توسط وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ابلاغ گردیده بود.
به گزارش آثارنیوز به نقل از ایسنا، آمارهای وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نشان می دهد: تا کنون برای حدود ۲۲۶۳ واحد، مجوز بوم گردی صادر گردیده است. افزایش شمار این واحدهای اقامتی جزو سیاست های این وزارتخانه بود. تاکید بر کمیت بومگردی ها در سال های گذشته، سبب افت کیفیت این اقامتگاه ها شده است، موضوعی که مورد انتقاد صاحبان بومگردیها نیز هست.
منبع: آثارنیوز
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب